Crossdance BASIC

Crossdance SOFT

Crossdance KIDZ

POWER by CD

Bliv instruktør

Personlig udvikling

Bliv vært for en uddannelse

Find et Crossdance hold

Kontakt

TEAMET

Kirstine Holm

Kirstine Holm

Founder & Master Trainer

Kirstine har sin baggrund som sportsdanser. Baggunden for dette dance fitness koncept, var netop at drømmen om at udbrede kendskabet til de 10 ballroom danse, som i dag gør at Crossdance adskiller sig markant fra andre dance fitness koncepter.

Maria A.

Maria A.

Master Trainer

Maria er tidligere gymnast så hun suser over dansegulvet, kan I tro. Maria bliver kaldt “the cardio queen”, fordi hendes cardio koreografier er syg hårde – på den godt måde altså!

 

Christina B. Frederiksen

Christina B. Frederiksen

Live Choreo Trainer

Christina er teamets showgirl. Hun har slået sine folder på danse scenen i Spanien og kan bare nogle moves vi andre ikke kan!

 

Maria F. Kallesø

Maria F. Kallesø

SOFT ansvarlig

Maria er vores alles SOFT-mama!
Hun er ansvarlig for Crossdance SOFT konceptet og tager varmt hånd om alle SOFT instruktørerne. Maria er et stor smil og du ser hende ofte synge med på sangene til hendes skønne koreografier. 

Kimmi Aagaard

Kimmi Aagaard

KIDZ ansvarlig

Kimmi er vores KIDZ ansvarlig – hun forstår at lave de fedeste KIDZ koreografier, som børnene elsker. Og så er hun bare en fest på scenen, hun formidler koreografier til ug!

 

Marianne Madsen

Marianne Madsen

Assistent

Mariannes søde væsen kan du møde på vores Crossdance uddannelser. Her sørger hun for at alt klapper i løbet af dagen. Byder dig velkommen som deltager og hjælper med svar på spørgsmål.  

 

Elisabeth Porsborg

Elisabeth Porsborg

Assistent

Elisabeth er vores anden smukke Crossdance assistent, som du også møder på vores Crossdance uddannelser. Her sørger hun også for at alt klapper i løbet af dagen. Byder dig velkommen som deltager og hjælper med svar på spørgsmål.  

Anette Sielemann

Anette Sielemann

"Maskinrumsmester"

Anette er hurtigere end lynet på tasterne, når det gælder svar til Crossdance instruktørerne. 

Hun er altid klar med en vejledning.