Teamet

Mød Crossdance™ Teamet

De dækker hele Danmark og har omfattende fitness-, dans- og undervisningsmæssige baggrund.
Dette team forpligtet til at bringe deltagerne på en Crossdance™  instruktøruddannelse den bedste oplevelse, på dagen og efterfølgende. 

 

Kirstine Holm

Kirstine Holm

Founder & Master Trainer

Dicte Jespersen

Dicte Jespersen

Master Trainer

Sara R. Lagoni

Sara R. Lagoni

Master Trainer (på barsel)

TBA

TBA

Master Trainer

Bliv Crossdance™ Master Trainer!
Går du med en lille drøm i maven om, at blive en del af et stærkt team, så har du nu muligheden!  Crossdance™ søger en Master Trainer til Sjælland området.

Som Crossdance™ Master Trainer vil du samarbejde med værterne for instruktøruddannelserne og medlemmer af Crossdance™
Du skal tage en aktiv rolle i at kommunikere med Crossdance™ instruktører samt lede en instruktøruddannelse.

For at være en effektiv Crossdance™ Master Trainer skal du have et solidt kendskab til Crossdance™ konceptet og fremvise høje kompetencer på følgende områder: undervisning, præsentation, kommunikation (verbalt og skriftligt), cueing, rytme, danse teknik, koreografi memorisering og have en holdånd der er udover det sædvanlige.

Ved at blive Crossdance™ Master Trainer forventes det, at du afvikler min. 2 selvstændige Crossdance™ instruktøruddannelser årligt. (flere opmuntres) Samt hjælper dine kollegaer i Master Trainer Teamet, hvis de har behov for støtte. Endvidere forventes det at du deltager i det årlige velgørenhedsarrangement til fordel for Røde Kors.

Crossdance™ Master Trainer rollen er en uafhængig entreprenørposition med kompensation knyttet til event-baserede muligheder (fx assisterende i uddannelser og workshops). Master Trainer programmet, herunder roller og ansvar, vil udvikle sig over tid.

Send din ansøgning til: mail@crossdance.dk