Crossdance  Teamet

Kirstine Holm

Kirstine Holm

Founder & Master Trainer

Kirstine har sin baggrund som sportsdanser. Baggunden for dette dance fitness koncept, var netop at drømmen om at udbrede kendskabet til de 10 ballroom danse, som i dag gør at Crossdance adskiller sig markant fra andre dance fitness koncepter.

Maria A.

Maria A.

Master Trainer

Maria er tidligere gymnast så hun suser over dansegulvet, kan I tro. Maria bliver kaldt “the cardio queen”, fordi hendes cardio koreografier er syg hårde – på den godt måde altså!

 

Christina B. Frederiksen

Christina B. Frederiksen

Live Choreo Trainer

Christina er teamets showgirl. Hun har slået sine folder på danse scenen i Spanien og kan bare nogle moves vi andre ikke kan!

 

DANCE

Nemme koreografier til skønt musik, hvor du bare skal have det sjovt og danse. 

BODYTONING

Let bodytoning, hvor vi i hvert modul fokusere på én muskelgruppe.

CARDIO

Høj puls, sved på panden.og fuld fart over dansegulvet.  

BALANCE

Vi fokusere på holdningen og laver balance øvelser. 

Crossdance uddannelser

Instruktør el. personlig udvikling?

Instruktør – Drømmer du om at bliver Crossdance BASIC, SOFT, KIDZ eller POWER by CD instruktør og gøre en forskel for mange mennesker, så tør vi godt love vi kan opfylde den drøm, du har nemlig adgang til at tage alle en instruktøruddannelse i alle Crossdance koncepterne.

Personlig udvikling – Er du deltager på et Crossdance hold og gerne vil gå lidt mere i dybde med konceptet og trinene, måske en del af en personlig udvikling, så er det også muligt.

 

K
L
Kan jeg blive Crossdance BASIC instruktør?

JA DA! Crossdance™ byder alle velkommen på BASIC Instruktøruddannelsen, hvad enten du er helt ny på et parketgulv eller du er erfaren instruktør. Hvis du allerede har deltaget på et Crossdance BASIC hold før eller været til et event, så ved du allerede lidt om, hvad Crossdance BASIC er. Muligvis du har tidligere erfaring med at undervise, hvilket også vil være et plus.

K
L
Hvad lærer jeg på uddannelsen?

Vi starter med at præsentere Crossdance Instruktørfundament for dig, hvor vi gennemgår alle modulerne, konceptets opbygning, flow, cueing, showmanship, din adgang til instruktørportalen og meget mere. Instruktøruddannelsen tager cirka 6 timer.

K
L
Hvad koster en Crossdance BASIC instruktøruddannelse?

BASIC Instruktøruddannelse koster 2700 kr.
(Crossdance instruktørfundament 1200 dkk + BASIC instruktøruddannelse 1500 dkk)
Heri er der 1 års undervisningslicens samt 1 års adgang til Instruktørportalen, hvor du får masser af koreografier og inspiration samt adgang til den eksklusive Crossdance instruktør Facebook gruppe.

K
L
Hvilket materiale får jeg med fra uddannelsen?

 • Crossdance BASIC Instruktørmanual, hardcopy og online.
 • Crossdance BASIC opstartsprogram, svarende til en 60 min. undervisningstime. (cirka 16 danse/koreografier), som også er dette du vil blive undervist i på uddannelsesdagen.
 • Adgang til Instruktørportalen på crossdance.dk, hvor du får:
  – 3 Crossdance BASIC programmer i løbet af et år, koreograferede af Crossdance teamet. Release datoerne finder du når du er logget ind på Instruktørportalen
  – 1 bonus koreografi, hver den første torsdag i måneden, koreograferede af Crossdance teamet.
  – Voice over til modulerne
  – Logopakke til download, web og print
  – Dit navn, som en certificeret Crossdance BASIC instruktør, bliver listet på Crossdance.dk
 • Instruktørcertifikat

K
L
Skal jeg til en eksamen på uddannelsesdagen?

Ikke som sådan… Men, vi holder øje med din udvikling i løbet af dagen og giver individuel feedback sidst på uddannelsesdagen. De fleste går hjem med et instruktørcertifikat i hånden, men nogle skal måske lige arbejde lidt mere på sagen og her skal der indsendes video materiale efter 14 dage, hvor vi evaluere igen og tager en snak over teams.

K
L
Hvad sker der efter jeg er blevet uddannet?

Klar, parat, undervis…, dog først efter 14 dage! Vi anbefaler du øver og træner grundigt de første 2 uger efter du er blevet uddannet og SÅ springer på dansegulvet som instruktør.
Du får efter endt uddannelse adgang til Instruktørportalen på crossdance.dk. Der bliver sendt en mail til dig med et link, hvor du skal oprette dig. Du bliver også medlem af Facebook gruppen – ”Crossdance™ instruktører” (en lukket gruppe). Her bliver der debatteret om alt mellem himmel og jord, selvfølgelig under emnet Crossdance™. Der bliver delt gode oplevelser, viden og erfaring. Det er en GULD GRUPPE!

K
L
Tager du uddannelsen som personlig udvikling?

Det kan du nemlig også godt. Om man vil undervise i Crossdance BASIC eller ej, er meget forskelligt. Nogle vælger at bruge uddannelsen som en del af en personlig rejse eller til intern træning, ny inspiration eller viden. Er du i tvivl om instruktøruddannelsen er noget for dig, så ring eller skriv endelig til os.

K
L
Årlig fornyelse af din instruktørlicens

Når der er gået et år efter du er blevet uddannet Crossdance BASIC instruktør, så skal du forny din Instruktørlicens såfremt du fortsat ønsker at undervise i konceptet, bruge navn og logo samt opretholde din adgang til Instruktørportalen og få koreografier samt inspiration. Den årlige fornyelse koster 1500 kr.

Andre Crossdance koncepter

=

Crossdance SOFT

50 min. Crossdance™ SOFT er målrettet den aktive senior. Her er intensiteten og varigheden er tilpasset SOFT-deltagerne. Tempoet er sat ned og vi snakker måske lidt mere. Og så skal man ikke glemme det hyggelige “kaffe-modul” efter endt time.

=

Crossdance KIDZ

Fra 0. klasse og op.
50 min. hvor vi griner, danser og har det sjovt
med alle modulerne i Crossdance. Vi sørger for at sætter fokus på de vigtige udviklingselementer som respekt, tillid, selvværd, hukommelse, koordinering mm.

=

POWER by CD

60 min. hvor der er meget mere fokus på bodytoning modulerne, disse er længere i en POWER by CD time og vi benytter redskaber som håndvægte, vægt-stænger, elastikker mm. Vi har fokus på at træne kroppens store muskelgrupper.

Shop lækkert active wear her

Mød Crossdance Teamet her

Nyhedsbrev

Privatlivspolitik

Salg- og handelsbetingelser

Crossdance v. Kirstine Holm
Lokeshøj 67
9230 Svenstrup DK
cvr. 36638893 

mail@crossdance.dk

+45 25 600 640