Crossdance BASIC

Crossdance SOFT

Crossdance KIDZ

POWER by CD

Bliv instruktør

Personlig udvikling

Bliv vært for en uddannelse

Find et Crossdance hold

Kontakt

HVAD ER CROSSDANCE KIDZ?

Crossdance KIDZ er leg og motion til god musik 
Konceptet er også bygget på grundstenene i Crossdance, som er modulerne Dance, Bodytoning, Cardio og Balance. Vi er i KIDZ konceptet opmærksomme på at få en god variation ind i de 50 minutter, så vi kan opretholde børnenes koncentration. 

Fra 0. klasse og op.
En Crossdance KIDZ time er fyldt med simple danse, hvor vi griner, danser og har det sjovt med alle modulerne i Crossdance. Børnene skal blot følger instruktørens bevægelser, der er ingen gennemgang af trinene, så aktivitetsniveauet er højt og børnene får rørt sig med både dans, lette og sjove bodytonings øvelser, cardio og balance.

Musikken vil være en masse skønne hits, som de kender fra hverdagen, så som Tik Tok og YouTube. Vi sørger også for at sætter fokus på de vigtige udviklings-elementer som respekt, tillid, selvværd, hukommelse, koordinering mm. 

Varighed: 50 min.
Moduler: Dance, Bodytoning, Cardio og Balance.


Børn vil gerne røre sig mere! 

Bevægelse styrker børns selvværd og trivsel. Selvværd har stor betydning
for barnets psykiske velvære og dermed stor betydning for barnets
indlæringsevne.  På en Crossdance KIDZ time oplever børnene en sund og super sjov måde at bevæge sig på. Deres kondition forbedres, samtidig med at de så småt begynder at opbygge muskler, stimulerer balancen, deres smidighed, koordination, kropsholdning og kropsbevidsthed. Nye undersøgelser peger på, at bevægelse styrker de kognitive processer, som forudsætter læring. 

Koreografier
Koreografierne er simple og sjove, så børnene skal blot følge instruktøren.

Musikken
Vi prøver at researche i musikkens verden blandt børnene – hvad lytter de til.
Heldigvis er vi mange i Crossdance Teamet som har børn omkring indskolingen og de er verdensmestre til at komme med gode musikforslag.

For alle aldre og niveauer
En Crossdance KIDZ time er for alle fra 0. klassetrin og opefter.

 

 

DANCE

Nemme koreografier til skønt musik, hvor du bare skal have det sjovt og danse. 

BODYTONING

Let bodytoning, hvor vi i hvert modul fokusere på én muskelgruppe.

CARDIO

Høj puls, sved på panden.og fuld fart over dansegulvet.  

BALANCE

Vi fokusere på holdningen og laver balance øvelser. 

BLIV INSTRUKTØR

Instruktør – Drømmer du om at bliver Crossdance BASIC, SOFT, KIDZ eller POWER by CD instruktør og gøre en forskel for mange mennesker, så tør vi godt love vi kan opfylde den drøm, du har nemlig adgang til at tage alle en instruktøruddannelse i alle Crossdance koncepterne.

Personlig udvikling – Er du deltager på et Crossdance hold og gerne vil gå lidt mere i dybde med konceptet og trinene, måske en del af en personlig udvikling, så er det også muligt.

Vi byder alle velkommen!

ONLINE

ONLINE

FAQ

Vi starter med en opstartssamtale, hvem er du, hvem er jeg, hvem er Crossdance. Du modtager herefter video velkomst samt instruktørmanual. Du får også dit Crossdance KIDZ opstartsprogram – dette program skal du øve dig på, det er det vi tager udgangspunkt i, gennem forløbet og som du selv kommer til at undervise ud fra. Du vil få videointroduktion, som tager udgangspunkt i instruktørmanualen og små stjernedrys. Du skal indsende videomateriale af dig selv, hvor du underviser, mere info om det ved opstartssamtalen. Du bliver evalueret hele vejen igennem, så du føler dig klar til at træde ud på dansegulvet og undervise.

Varighed: 30 min. opstartssamtale, min. 2 timers videotræning, øve/øve/øve!, videooptagelse, 30 min. afsluttende evaluering. 

Materiale: Crossdance KIDZ opstartsprogram på 45 min og instruktørmanual.
Løbende materiale hele året, så du altid vil føle dig inspireret.

Instruktørlicens: 1 års instruktørlicens er inkluderet i uddannelsen.

Licensfornyelse 995 dkk/årligt, hvor du bibeholder retten til at undervise i Crossdance SOFT og stadig får løbende inspirationsmateriale. 

Pris: 1500 dkk

K
L
Kan jeg blive Crossdance KIDZ instruktør?

JA DA! Crossdance™ byder alle velkommen på KIDZ Instruktøruddannelsen, hvad enten du er helt ny på et parketgulv eller du er erfaren instruktør. Hvis du allerede har deltaget på et Crossdance SOFT hold før eller været til et event, så ved du allerede lidt om, hvad Crossdance KIDZ er. Muligvis du har tidligere erfaring med at undervise, hvilket også vil være et plus.

K
L
Er uddannelsen In-Person eller Online?

Denne instruktøruddannelse tilbydes Online.

K
L
Hvad lærer jeg på det online forløb?

Du starter med en opstartssamtale, som har en varighed på cirka 30 min. Derefter får du tilsendt Corssdance KIDZ instruktørmanual og dit Crossdance KIDZ opstartsprogram. Du vil også modtage videospeaks, hvor vi fortæller dig om vigtigheden af din rolle som instruktør og giver dig gode tips til din undervisning.

K
L
Hvad koster en Crossdance KIDZ instruktøruddannelse?

KIDZ Instruktøruddannelse koster 1500 kr.
Heri er der 1 års undervisningslicens samt 1 års adgang til Crossdance KIDZ materiale, som er masser af koreografier og inspiration samt adgang til den eksklusive Crossdance instruktør Facebook gruppe.

K
L
Hvilket materiale får jeg på mit online forløb?

  • Crossdance KIDZ Instruktørmanual, tilsendt
  • Crossdance KIDZ opstartsprogram, svarende til en 45 min. undervisningstime. (cirka 10 danse/koreografier), som også er dette vi tager udgangspunkt i på dit online forløb.
  • 1 års adgang til Crossdance materiale, hvor du får, én månedlig koreografi, voice over til modulerne, logopakke til download, web og print. Dit navn, som en certificeret Crossdance KIDZ instruktør, bliver listet på Crossdance.dk
  • Instruktørcertifikat

K
L
Er der en eksamen på det online forløb?

Ikke som sådan… Men, vi evaluerer sammen de videoer du har indsendt til os. Langt de fleste ender op med et instruktørcertifikat i deres indbakke.

K
L
Hvad sker der efter jeg er blevet uddannet?

Klar, parat, undervis…, dog først efter 14 dage! Vi anbefaler du øver og træner grundigt de første 2 uger efter du er blevet uddannet og SÅ springer på dansegulvet som instruktør.
Du får efter endt forløb adgang til dit Crossdance KIDZ materiale, som du kan "læne dig op ad"
Du bliver også medlem af Facebook gruppen – ”Crossdance KIDZ instruktører” (en lukket gruppe). Her bliver der debatteret om alt mellem himmel og jord, selvfølgelig under emnet Crossdance™. Der bliver delt gode oplevelser, viden og erfaring. Det er en GULD GRUPPE!

K
L
Tager du uddannelsen som personlig udvikling?

Det kan du nemlig også godt. Om man vil undervise i Crossdance KIDZ eller ej, er meget forskelligt. Nogle vælger at bruge uddannelsen som en del af en personlig rejse eller til intern træning, ny inspiration eller viden. Er du i tvivl om instruktøruddannelsen er noget for dig, så ring eller skriv endelig til os.

K
L
Årlig fornyelse af din instruktørlicens

Når der er gået et år efter du er blevet uddannet Crossdance KIDZ instruktør, så skal du forny din Instruktørlicens såfremt du fortsat ønsker at undervise i konceptet, bruge navn og logo samt opretholde din adgang til at få Crossdance KIDZ koreografier samt inspiration. Den årlige fornyelse koster 995 kr. og vil blive opkrævet fra Crossdance