Crossdance BASIC

Crossdance SOFT

Crossdance KIDZ

POWER by CD

Bliv instruktør

Personlig udvikling

Bliv vært for en uddannelse

Find et Crossdance hold

Kontakt

CROSSDANCE BASIC

Bliv instruktørfind et hold

CROSSDANCE BASIC
ER IKKE BARE ALMINDELIG
MOTIONSDANS!

Crossdance BASIC er ikke bare en almindelig dance fitness time
Crossdance BASIC er en dance fitness time som kombinerer flere fitnesselementer baseret på modulerne dance, bodytoning, cardio og balance. Modulernes rækkefølge er nøje sammensat, så du får den helt optimale træning. Vi danser efter den berømte Crossdance™ timeopbygning, så uanset hvor du deltager på et Crossdance™ hold, vil du altid danse efter denne timeopbygning. Derved ved du nøjagtig, hvilke moduler der kommer og hvornår.


Varighed:
 60 min.
Moduler: Dance, Bodytoning, Cardio og Balance.

Hvor end du danser med på en Crossdance™ time, vil du altid vide, at timen bliver kørt efter den samme opbygning (hjulet), dog med variationer i musik og koreografi, som er op til den enkelte Crossdance™ instruktør. Times opbygning giver et psykologisk overskud = win win situation!

Dét gør Crossdance særlig
Kva min baggrund som sportsdanser, ønsker jeg at inddrage de forskellige latin- og standarddanse i Crossdance. Så du vil på en time måske komme til at danse en lækker samba, en fyrig Jive eller måske en temperamentsfuld Tango. Dette er blot få nævnt. Vi har alle 5 standarddanse og alle 5 latinamerikanske danse at arbejde med i de forskellige moduler.

Koreografier
Koreografierne er forholdsvis simple, så deltagerne ikke behøver at få dem gennemgået først, men derimod blot følge med instruktøren. Vi tager udgangspunkt i kendte sange og bygger en koreografi op, så du altid vil danse det samme i vers og omkvæd.

Musikken
Vi spænder meget bredt i den musik vi vælger til en Crossdance BASIC time.
Der kan være alt lige fra gode gamle Frank Sinatra til Minds of 99, til Christopher og latinamerikanske rytmer. Det fedeste er når vi kan synges med – det må man nemlig rigtig gerne.

For alle aldre og niveauer
En Crossdance BASIC time er for alle aldre og alle niveauer. Vi  har deltagere på hold i hele Danmark hvor aldersgruppen spænder fra 14-78 år. Det er da fedt! 

 

DANCE

Nemme koreografier til skønt musik, hvor du bare skal have det sjovt og danse. 

BODYTONING

Let bodytoning, hvor vi i hvert modul fokusere på én muskelgruppe.

CARDIO

Høj puls, sved på panden.og fuld fart over dansegulvet.  

BALANCE

Vi fokusere på holdningen og laver balance øvelser. 

BLIV INSTRUKTØR

Instruktør – Drømmer du om at bliver Crossdance BASIC, SOFT, KIDZ eller POWER by CD instruktør og gøre en forskel for mange mennesker, så tør vi godt love vi kan opfylde den drøm, du har nemlig adgang til at tage alle en instruktøruddannelse i alle Crossdance koncepterne.

Personlig udvikling – Er du deltager på et Crossdance hold og gerne vil gå lidt mere i dybde med konceptet og trinene, måske en del af en personlig udvikling, så er det også muligt.

Vi byder alle velkommen!

IN PERSON / online

IN-PERSON ELLER ONLINE

IN-PERSON

Uddannelsen varer 1 dag (ca. 7 timer), typisk med start om formiddagen. Du får gennemgået dit BASIC opstarts program og instruktørmanualen samtidig med du får undervisning i Crossdance Add-ons og en dybdegående præsentation af hvert Crossdance modul og masser af sparring.
Du får selvfølgelig et certifikat på, at du er uddannet Crossdance™ instruktør efter endt uddannelsesdag – hvis du består. Du vil blve undervist af Crossdance founder Kirstine Holm og Master Trainer Maria Andersen. 

Varighed: 1 dag (cirka 7 timer)
 

Materiale: Crossdance BASIC opstartsprogram på 60 min og instruktørmanual. Løbende materiale hele året, så du altid vil føle dig inspireret. 

Instruktørlicens: 1 års instruktørlicens er inkluderet i uddannelsen.

Licensfornyelse 1500 dkk/årligt, hvor du bibeholder retten til at undervise i Crossdance BASIC og stadig får løbende inspirationsmateriale.

Dato: Lørdag d. 14. september kl. 10-17
Lokation: Odense
Pris: 2700 dkk

ONLINE

Vi starter med en opstartssamtale, hvem er du, hvem er jeg, hvem er Crossdance. Du modtager herefter video velkomst samt instruktørmanual. Du får også dit Crossdance BASIC opstartsprogram – dette program skal du øve dig på, det er det vi tager udgangspunkt i, gennem forløbet og som du selv kommer til at undervise ud fra. Du vil få videointroduktion, som tager udgangspunkt i instruktørmanualen og små stjernedrys. 

Du skal indsende videomateriale af dig selv, hvor du underviser, mere info om det ved opstartssamtalen.

Du bliver evalueret hele vejen igennem, så du føler dig klar til at træde ud på dansegulvet og undervise. 

Varighed: 30 min. opstartssamtale, min. 2 timers videotræning, øve/øve/øve!, videooptagelse, 30 min. afsluttende evaluering. 

Materiale: Crossdance BASIC opstartsprogram på 60 min og instruktørmanual. Løbende materiale hele året, så du altid vil føle dig inspireret.

Instruktørlicens: 1 års instruktørlicens er inkluderet i uddannelsen. 

Licensfornyelse 1500 dkk/årligt, hvor du bibeholder retten til at undervise i Crossdance BASIC og stadig får løbende inspirationsmateriale. 

Pris: 2700 dkk

FAQ

K
L
Kan jeg blive Crossdance BASIC instruktør?

JA DA! Crossdance™ byder alle velkommen på BASIC Instruktøruddannelsen, hvad enten du er helt ny på et parketgulv eller du er erfaren instruktør. Hvis du allerede har deltaget på et Crossdance BASIC hold før eller været til et event, så ved du allerede lidt om, hvad Crossdance BASIC er. Muligvis du har tidligere erfaring med at undervise, hvilket også vil være et plus.

K
L
Er uddannelsen In-Person eller Online?

Du kan både tage denne Crossdance BASIC uddannelse In-Person eller Online. Valget er dit. Se mere under menupunktet "Bliv instruktør"

K
L
Hvad lærer jeg på uddannelsen?

Hvad enten du tager BASIC instruktøruddannelsen In-Person eller Online, så vil du lære det samme. Vi vil dog til enhver tid anbefale dig at tage uddannelsen In-Person, hvis du har mulighed for det, da det lige giver "det ekstra" Du finder mere dybdegående information om begge forløb under menupunktet "Bliv instruktør"

K
L
Hvad koster en Crossdance BASIC instruktøruddannelse?

BASIC Instruktøruddannelse koster 2700 kr.
Heri er der 1 års undervisningslicens samt 1 års adgang til Crossdance BASIC materiale, som er masser af koreografier og inspiration samt adgang til den eksklusive Crossdance instruktør Facebook gruppe.

K
L
Hvilket materiale får jeg på BASIC uddannelsen

  • CrossdanceBASIC Instruktørmanual
  • Crossdance BASIC opstartsprogram, svarende til en 60 min. undervisningstime. (cirka 16 danse/koreografier)
  • 1 års adgang til Crossdance materiale, hvor du får, én månedlig koreografi, voice over til modulerne, logopakke til download, web og print. Dit navn, som en certificeret Crossdance BASIC instruktør, bliver listet på Crossdance.dk
  • Instruktørcertifikat

K
L
Er der en eksamen?

Ikke som sådan… Men vi holder øje med dig i løbet af dagen hvis du er på en Live uddannelse. Er du i et online forløb, så evaluerer vi sammen de videoer du har indsendt til os. Langt de fleste ender op med et instruktørcertifikat.

K
L
Hvad sker der efter jeg er blevet uddannet?

Klar, parat, undervis…, dog først efter 14 dage! Vi anbefaler du øver og træner grundigt de første 2 uger efter du er blevet uddannet og SÅ springer på dansegulvet som instruktør.
Du får efter endt forløb adgang til dit Crossdance BASIC materiale, som du kan "læne dig op ad"
Du bliver også medlem af Facebook gruppen – ”Crossdance instruktører” (en lukket gruppe). Her bliver der debatteret om alt mellem himmel og jord, selvfølgelig under emnet Crossdance™. Der bliver delt gode oplevelser, viden og erfaring. Det er en GULD GRUPPE!

K
L
Tager du uddannelsen som personlig udvikling?

Det kan du nemlig også godt. Om man vil undervise i Crossdance BASIC eller ej, er meget forskelligt. Nogle vælger at bruge uddannelsen som en del af en personlig rejse eller til intern træning, ny inspiration eller viden. Er du i tvivl om instruktøruddannelsen er noget for dig, så ring eller skriv endelig til os.

K
L
Årlig fornyelse af din instruktørlicens

Når der er gået et år efter du er blevet uddannet Crossdance BASIC instruktør, så skal du forny din Instruktørlicens såfremt du fortsat ønsker at undervise i konceptet, bruge navn og logo samt opretholde din adgang til at få Crossdance BASIC koreografier samt inspiration. Den årlige fornyelse koster 1500 kr. og vil blive opkrævet fra Crossdance