HVAD ER CROSSDANCE SOFT?

Crossdance™ SOFT er for dig, som måske døjer lidt med småskader, er gravid, seniordanser eller synes at tempoet er lidt for højt på en Crossdance BASIC time. Vi har fokus på at øge kropsbevidstheden, forbedre balancen og kropsholdning, samtidig med at du får bevæget hele din krop på en naturlig og muskelopbyggende måde.

Udgangspunktet er Crossdance™ BASIC, men hvor intensiteten og varigheden er tilpasset SOFT-deltagerne. Tempoet er sat ned og vi snakker måske lidt mere.

Varighed: 50 min.
Moduler: Dance, Bodytoning, Cardio og Balance.
Crossdance SOFT adskiller sig ud fra Crossdance BASIC, ved ikke at indeholde helt så mange hop og høje spark mv. Instruktøreren har et øje på hver finger og er opmærksom på lige netop dig og de småskader du måtte have. Her vil der også være information om alternative øvelser. Vi har fokus på at få danset, smilet og grintet en masse. Og så er en kop kaffe efter endt time altid en god ide.

Hvor end du danser med på en Crossdance SOFT time, vil du altid vide, at timen bliver kørt efter den samme opbygning (hjulet), dog med variationer i musik og koreografi, som er op til den enkelte Crossdance™ instruktør.

Den mentale sundhed forbedres
Det er ikke bare kroppen, der får gavn af at damse. Hvis du kombinerer fysisk aktivitet med træning af hjernen, så kan du også opleve, at du forbedrer de kognitive funktioner. Mange seniorer kan også opleve, at deres sociale netværk udvides, hvis de går i en gymnastikforening eller i et fitnesscenter, og det har også betydning for det mentale helbred.

 

Koreografier
Koreografierne er simple, så du nemt kan følge med, du følger blot følger blot instruktøren. Vi tager udgangspunkt i kendte sange og bygger en koreografi op, så du altid vil danse det samme i vers og omkvæd.

Musikken
Vi spænder meget bredt i den musik vi vælger til en Crossdance BASIC time.
Der kan være alt lige fra gode gamle Frank Sinatra til Minds of 99, til Christopher og latinamerikanske rytmer. Det fedeste er når vi kan synges med – det må man nemlig rigtig gerne

DANCE

Nemme koreografier til skønt musik, hvor du bare skal have det sjovt og danse. 

BODYTONING

Let bodytoning, hvor vi i hvert modul fokusere på én muskelgruppe.

CARDIO

Høj puls, sved på panden.og fuld fart over dansegulvet.  

BALANCE

Vi fokusere på holdningen og laver balance øvelser. 

BLIV INSTRUKTØR

Instruktør – Drømmer du om at bliver Crossdance BASIC, SOFT, KIDZ eller POWER by CD instruktør og gøre en forskel for mange mennesker, så tør vi godt love vi kan opfylde den drøm, du har nemlig adgang til at tage alle en instruktøruddannelse i alle Crossdance koncepterne.

Personlig udvikling – Er du deltager på et Crossdance hold og gerne vil gå lidt mere i dybde med konceptet og trinene, måske en del af en personlig udvikling, så er det også muligt.

Vi byder alle velkommen!

ONLINE

ONLINE

Vi starter med en opstartssamtale, hvem er du, hvem er jeg, hvem er Crossdance. Du modtager derefter video velkomst samt instruktørmanual. Du får også dit Crossdance SOFT opstartsprogram – dette program skal du øve dig på, det er det vi tager udgangspunkt i, gennem forløbet og som du selv kommer til at undervise ud fra. Du vil få videointroduktion, som tager udgangspunkt i instruktørmanualen og små stjernedrys. 

Du skal indsende videomateriale af dig selv, hvor du underviser, mere info om det ved opstartssamtalen.

Du bliver evalueret hele vejen igennem, så du føler dig klar til at træde ud på dansegulvet og undervise.

Varighed: 30 min. opstartssamtale, min. 2 timers videotræning, øve/øve/øve!, videooptagelse, 30 min. afsluttende evaluering. 

Materiale: Crossdance BASIC opstartsprogram på 60 min og instruktørmanual. Løbende materiale hele året, så du altid vil føle dig inspireret.

Instruktørlicens: 1 års instruktørlicens er inkluderet i uddannelsen.

Licensfornyelse 995 dkk/årligt, hvor du bibeholder retten til at undervise i Crossdance SOFT og stadig får løbende inspirationsmateriale. 

Pris: 1500 dkk

FAQ

K
L
Kan jeg blive Crossdance SOFT instruktør?

JA DA! Crossdance™ byder alle velkommen på SOFT Instruktøruddannelsen, hvad enten du er helt ny på et parketgulv eller du er erfaren instruktør. Hvis du allerede har deltaget på et Crossdance SOFT hold før eller været til et event, så ved du allerede lidt om, hvad Crossdance SOFT er. Muligvis du har tidligere erfaring med at undervise, hvilket også vil være et plus.

K
L
Er uddannelsen In-Person eller Online?

Denne instruktøruddannelse tilbyde Online. Se mere under menupunktet "Bliv instruktør"

K
L
Hvad lærer jeg på det online forløb?

Du starter med en opstartssamtale, som har en varighed på cirka 30 min. Derefter får du tilsendt Corssdance SOFT instruktørmanual og dit Crossdance SOFT opstartsprogram. Du vil også modtage videospeaks, hvor vi fortæller dig om vigtigheden af din rolle som instruktør og giver dig gode tips til din undervisning.

K
L
Hvad koster en Crossdance SOFT instruktøruddannelse?

SOFT Instruktøruddannelse koster 1500 kr.
Heri er der 1 års undervisningslicens samt 1 års adgang til Crossdance SOFT materiale, som er masser af koreografier og inspiration samt adgang til den eksklusive Crossdance instruktør Facebook gruppe.

K
L
Hvilket materiale får jeg på mit online forløb?

  • Crossdance SOFT Instruktørmanual, tilsendt
  • Crossdance SOFT opstartsprogram, svarende til en 50 min. undervisningstime. (cirka 12 danse/koreografier), som også er dette vi tager udgangspunkt i på dit online forløb.
  • 1 års adgang til Crossdance materiale, hvor du får, én månedlig koreografi, voice over til modulerne, logopakke til download, web og print. Dit navn, som en certificeret Crossdance SOFT instruktør, bliver listet på Crossdance.dk
  • Instruktørcertifikat

K
L
Er der en eksamen på det online forløb?

Ikke som sådan… Men, vi evaluerer sammen de videoer du har indsendt til os. Langt de fleste ender op med et instruktørcertifikat i deres indbakke.

K
L
Hvad sker der efter jeg er blevet uddannet?

Klar, parat, undervis…, dog først efter 14 dage! Vi anbefaler du øver og træner grundigt de første 2 uger efter du er blevet uddannet og SÅ springer på dansegulvet som instruktør.
Du får efter endt forløb adgang til dit Crossdance SOFT materiale, som du kan "læne dig op ad"
Du bliver også medlem af Facebook gruppen – ”Crossdance SOFT instruktører” (en lukket gruppe). Her bliver der debatteret om alt mellem himmel og jord, selvfølgelig under emnet Crossdance™. Der bliver delt gode oplevelser, viden og erfaring. Det er en GULD GRUPPE!

K
L
Tager du uddannelsen som personlig udvikling?

Det kan du nemlig også godt. Om man vil undervise i Crossdance SOFT eller ej, er meget forskelligt. Nogle vælger at bruge uddannelsen som en del af en personlig rejse eller til intern træning, ny inspiration eller viden. Er du i tvivl om instruktøruddannelsen er noget for dig, så ring eller skriv endelig til os.

K
L
Årlig fornyelse af din instruktørlicens

Når der er gået et år efter du er blevet uddannet Crossdance SOFT instruktør, så skal du forny din Instruktørlicens såfremt du fortsat ønsker at undervise i konceptet, bruge navn og logo samt opretholde din adgang til at få Crossdance SOFT koreografier samt inspiration. Den årlige fornyelse koster 995 kr. og vil blive opkrævet fra Crossdance