CROSSDANCE HISTORIEN

SÅDAN BEGYNDTE DET!

Det hele begyndte en vinterdag den 4. januar 2014 i Aalborg.

Jeg, Kirstine Holm, som er grundlægger af Crossdance™, havde danset siden jeg var to år gammel, og selvom jeg stoppede som 19-årig, kunne jeg aldrig helt slippe dansen. Derfor åbnede jeg en danseskole i den lille nordjyske by Hals, hvor jeg underviste i børnedans, freestyle og endda dans for ægtepar!

Senere, i 2009, fandt jeg min vej til Fitnessdk, hvor jeg begyndte at undervise i Zumba Fitness. Det blev hurtigt klart for mig og mange andre, at dansetræning er en fantastisk måde at komme i form på – det er sjovt, giver glæde og forbedrer kondition og koordination uden at føles som hård træning.

I 2013 besluttede jeg mig for at skabe mit eget dance fitness-koncept, Crossdance™. Jeg ønskede at bruge min mangeårige erfaring inden for latin- og standarddans og kombinere den med de elementer, jeg vidste, folk ønskede i en dance fitness-time. Jeg lyttede til, hvad folk efterspurgte – ikke kun sjov dans, men også øvelser, der virkelig kunne mærkes dagen efter.

Efter mange timer med skriverier på mit store whiteboard derhjemme, sparring med dygtige kollegaer og samarbejde med både fysioterapeuter og personlige trænere, faldt alle brikkerne endelig på plads. Og sådan blev Crossdance™ født!

Det er et koncept, der er skabt ud fra min passion for dans og min kærlighed til at undervise, og jeg er stolt af at kunne dele det med verden.

HVAD ER CROSSDANCE?

Crossdance ™ er et dance fitness koncept baseret på moduler med Dance, Bodytoning, Cardio og Balance.

Modulernes rækkefølge er nøje sammensat, så du får en træning, der virkelig batter! Vi danser nemlig efter en helt særlig opbygning af timen med Crossdance timestruktur! Uanset hvor du deltager i en Crossdance™-time, kan du altid regne med, at timen følger samme opbygning – med masser af lækkert musik og moves, som hver instruktør selv bestemmer. Den strukturerede opbygning giver dig et mentalt overskud – en vaskeægte win-win situation!

Selvom Crossdance™-konceptet er ret frit, er der én ting, vi ikke går på kompromis med: Instruktøren SKAL følge timens opbygning!

En typisk Crossdance™-time varer omkring 60 minutter (give or take…) med mindst 14-16 sange på playlisten.

Kalorieforbrændingen? Den ligger på mellem 500 og 700 kcal – så du kan godt glæde dig til at mærke det bagefter! Vores mål er at inspirere til en motiverende dansetime, hvor sveden drypper, og smilene stråler. Deltagerne skal glemme alt om hverdagens stress og jag – for denne time handler udelukkende om deltagerne og deres glæde!

CROSSDANCE TEAMET

Kirstine Holm

Kirstine Holm

Found & Master Trainer & koreografi maker

Kirstine er tidligere sportsdanser og indehaver af Crossdance. Hun uddanner nye BASIC og POWER by CD instruktører og leverer også løbende koreografier til disse instruktører.

Maria Kallesø

Maria Kallesø

Crossdance SOFT ansvarlig

Maria er vores helt egen “SOFT MAMA” Ingen er SOFT som Maria, på den fede måde. Hun forstår at formidle dette koncept til fulde ud til SOFT instruktørerne via de koreografier hun hver måned leverer til dem. 

Marina Andersen

Marina Andersen

Master Trainer & koreografi maker

Maria er uddanner BASIC og POWER by CD instruktører. Hun leverer også løbende koreografier til disse instruktører. Maria er særlig kendt for hendes cardio koreografier. Deraf navnet “cardio Queen”

Anette Sielemann

Anette Sielemann

"Maskinrumsmester"

Ingen er så hurtig på tasterne som Anette! 
Hun fanger alle spørgsmålene i Crossdance BASIC instruktørgruppen lynhurtugt og det sammem med et svar. Og så er hun altså også bare sej til at lave vejledninger!

Christina B. Frederiksen

Christina B. Frederiksen

Koreografi mester & Entertainer

Christina har en helt særlig evne til at lave de fedeste koreografier, som bliver leveret til BASIC instruktørerne. Hun guide og vejleder også Crossdance instruktørerne i hvordan de bedst kommer ud over scenekanten.

Elisabeth Porsborg

Elisabeth Porsborg

Crossdance assistent & koreografi maker

Elisabeth er vores assistent på Crossdance uddannelserne. Hun holder styr på tiden, deltagerne og underviserne. Og så laver hun også de skønneste koreografier til alle BASIC instruktørerne. 

Kimmi Aagaard

Kimmi Aagaard

Crossdance KIDZ ansvarlig

Kimmi er fuld af sjov og spas. Dette afspejles i hendes koreografier, som de skønne KIDZ elsker og som hun hver måned leverer til alle KIDZ instruktørerne.

Marianne Madsen

Marianne Madsen

Crossdance assistent & koreografi maker

Marianne hjælper til på Crossdance uddannelserne – hun har det store overblik samtidig med hun danser med. Hun leverer også de skønneste koreografier til POWER by CD instruktørerne, hvor man virkelig kan mærke musklerne dagen efter. av-av.

HOME