Crossdance BASIC

Crossdance SOFT

Crossdance KIDZ

POWER by CD

Bliv instruktør

Personlig udvikling

Bliv vært for en uddannelse

Find et Crossdance hold

Kontakt

Crossdance uddannelser

Crossdance uddannelserne
Der er ikke noget vi hellere vil end at sende dig godt afsted som Crossdance instruktør.

Vi sætter en stor ære i at klæde dig godt på til din rejse som instruktør, hvor vi har fornøjelsen af at være sammen en hel dag på uddannelse.

Men vi slipper dig ikke her – vi vil rigtig gerne følge dig på din rejse og bakke dig op med masser af materialer, inspiration og hep/hey.


Varighed:
1 dag, cirka 8 timer
Lokationer: Aalborg, Slagelse og Odense

Skal du være instruktør ?
Drømmer du om at bliver Crossdance BASIC, SOFT, KIDZ eller POWER by CD instruktør og gøre en forskel for mange mennesker, så tør vi godt love vi kan opfylde den drøm, du har nemlig adgang til at tage alle en instruktøruddannelse i alle Crossdance koncepterne.

Personlig udvikling ?
Er du deltager på et Crossdance hold og gerne vil gå lidt mere i dybde med konceptet og trinene, måske en del af en personlig udvikling, så er det også muligt.

 

DANCE

Nemme koreografier til skønt musik, hvor du bare skal have det sjovt og danse. 

BODYTONING

Let bodytoning, hvor vi i hvert modul fokusere på én muskelgruppe.

CARDIO

Høj puls, sved på panden.og fuld fart over dansegulvet.  

BALANCE

Vi fokusere på holdningen og laver balance øvelser. 

Konceptet

Crossdance BASIC

Varighed: 60 minutter
Modulerne: Dance, Bodytoning, Cardio og Balance
Kcal forbrænding: mellem 500-700 kcal

Det er et dancefitness koncepet som kombinerer flere fitnesselementer i en power-packed time baseret på modulerne dance, bodytoning, cardio og balance.
Modulernes rækkefølge er nøje sammensat, så du får den helt optimale træning. Vi danser efter den berømte Crossdance™ timeopbygning, så uanset hvor du deltager på et Crossdance™ hold, vil du altid danse efter denne timeopbygning. Derved ved du nøjagtig, hvilke moduler der kommer og hvornår. Særligt for Crossdance er de add-ons, som vi kan krydre time med. Og med add-ons mener vi de 10 Ballroom danse, såsom vals, tango, samba, jive m.fl. På uddannelsesdagen vil du blive undervist i udvalgte add-ons. Koreografierne i Crossdance BASIC er forholdsvis simple, så deltagerne ikke behøver at få dansene gennemgået, men blot følge instruktøren.

K
L
Kan jeg blive Crossdance BASIC instruktør?

JA DA! Crossdance™ byder alle velkommen på BASIC Instruktøruddannelsen, hvad enten du er helt ny på et parketgulv eller du er erfaren instruktør. Hvis du allerede har deltaget på et Crossdance BASIC hold før eller været til et event, så ved du allerede lidt om, hvad Crossdance BASIC er. Muligvis du har tidligere erfaring med at undervise, hvilket også vil være et plus.

K
L
Hvad lærer jeg på uddannelsen?

Vi starter med at præsentere Crossdance Instruktørfundament for dig, hvor vi gennemgår alle modulerne, konceptets opbygning, flow, cueing, showmanship, din adgang til instruktørportalen og meget mere. Instruktøruddannelsen tager cirka 6 timer.

K
L
Hvad koster en Crossdance BASIC instruktøruddannelse?

BASIC Instruktøruddannelse koster 2700 kr.
(Crossdance instruktørfundament 1200 dkk + BASIC instruktøruddannelse 1500 dkk)
Heri er der 1 års undervisningslicens samt 1 års adgang til Instruktørportalen, hvor du får masser af koreografier og inspiration samt adgang til den eksklusive Crossdance instruktør Facebook gruppe.

K
L
Hvilket materiale får jeg med fra uddannelsen?

 • Crossdance BASIC Instruktørmanual, hardcopy og online.
 • Crossdance BASIC opstartsprogram, svarende til en 60 min. undervisningstime. (cirka 16 danse/koreografier), som også er dette du vil blive undervist i på uddannelsesdagen.
 • Adgang til Instruktørportalen på crossdance.dk, hvor du får:
  – 3 Crossdance BASIC programmer i løbet af et år, koreograferede af Crossdance teamet. Release datoerne finder du når du er logget ind på Instruktørportalen
  – 1 bonus koreografi, hver den første torsdag i måneden, koreograferede af Crossdance teamet.
  – Voice over til modulerne
  – Logopakke til download, web og print
  – Dit navn, som en certificeret Crossdance BASIC instruktør, bliver listet på Crossdance.dk
 • Instruktørcertifikat

K
L
Skal jeg til en eksamen på uddannelsesdagen?

Ikke som sådan… Men, vi holder øje med din udvikling i løbet af dagen og giver individuel feedback sidst på uddannelsesdagen. De fleste går hjem med et instruktørcertifikat i hånden, men nogle skal måske lige arbejde lidt mere på sagen og her skal der indsendes video materiale efter 14 dage, hvor vi evaluere igen og tager en snak over teams.

K
L
Hvad sker der efter jeg er blevet uddannet?

Klar, parat, undervis…, dog først efter 14 dage! Vi anbefaler du øver og træner grundigt de første 2 uger efter du er blevet uddannet og SÅ springer på dansegulvet som instruktør.
Du får efter endt uddannelse adgang til Instruktørportalen på crossdance.dk. Der bliver sendt en mail til dig med et link, hvor du skal oprette dig. Du bliver også medlem af Facebook gruppen – ”Crossdance™ instruktører” (en lukket gruppe). Her bliver der debatteret om alt mellem himmel og jord, selvfølgelig under emnet Crossdance™. Der bliver delt gode oplevelser, viden og erfaring. Det er en GULD GRUPPE!

K
L
Tager du uddannelsen som personlig udvikling?

Det kan du nemlig også godt. Om man vil undervise i Crossdance BASIC eller ej, er meget forskelligt. Nogle vælger at bruge uddannelsen som en del af en personlig rejse eller til intern træning, ny inspiration eller viden. Er du i tvivl om instruktøruddannelsen er noget for dig, så ring eller skriv endelig til os.

K
L
Årlig fornyelse af din instruktørlicens

Når der er gået et år efter du er blevet uddannet Crossdance BASIC instruktør, så skal du forny din Instruktørlicens såfremt du fortsat ønsker at undervise i konceptet, bruge navn og logo samt opretholde din adgang til Instruktørportalen og få koreografier samt inspiration. Den årlige fornyelse koster 1500 kr.

Konceptet

Crossdance SOFT

Varighed: 50 minutter
Moduler: Dance, Bodytoning, Cardio og Balance.

Crossdance SOFT er målrettet den aktive senior eller for dem som synes en Crossdance BASIC time er lidt for hård eller tempoet for højt. Udgangspunktet er Crossdance BASIC, men hvor intensiteten og varigheden er tilpasset SOFT deltagerne. Tempoet er sat ned og vi snakker måske lidt mere. Koreografierne er forholdsvis simple, så deltagerne ikke behøver få dansene/øvelserne gennemgået, men blot følge instruktørerne

K
L
Kan jeg blive Crossdance SOFT instruktør?

JA DA! Crossdance™ byder alle velkommen på SOFT Instruktøruddannelsen, hvad enten du er helt ny på et parketgulv eller du er erfaren instruktør. Hvis du allerede har deltaget på et Crossdance SOFT hold før, så ved du allerede lidt om, hvad Crossdance SOFT er. Muligvis du har tidligere erfaring med at undervise, hvilket også vil være et plus.

K
L
Hvad lærer jeg på uddannelsen?

Vi starter med at præsentere Crossdance Instruktørfundament for dig, hvor vi gennemgår alle modulerne, konceptets opbygning, flow, cueing, showmanship, din adgang til instruktørportalen og meget mere, som du skal have kendskab til hvad enten du skal undervise i BASIC, SOFT eller KIDZ. Dernæst dykker vi ned i teori og praksis. instruktøruddannelsen tager cirka 6 timer.

K
L
Hvad koster en Crossdance BASIC instruktøruddannelse?

SOFT Instruktøruddannelse koster 2200 kr.
(Crossdance instruktørfundament 1200 dkk + SOFT Instruktøruddannelse 1000 dkk)
Heri er der 1 års undervisningslicens samt 1 års adgang til Instruktørportalen, hvor du får masser af koreografier og inspiration samt adgang til den eksklusive Crossdance SOFT instruktør Facebook gruppe.

K
L
Hvilket materiale får jeg med fra uddannelsen?

 • Crossdance SOFT Instruktørmanual, hardcopy og online.
 • Crossdance SOFT opstartsprogram, svarende til en 50 min. undervisningstime.
 • Adgang til Instruktørportalen på crossdance.dk, hvor du får 1 ny Crossdance SOFT koreografi hver måned. Voice over til modulerne, logopakke til download, web og print.
 • Dit navn, som en certificeret Crossdance SOFT instruktør, bliver listet på Crossdance.dk
 • Instruktørcertifikat

K
L
Skal jeg til en eksamen på uddannelsesdagen?

Ikke som sådan… Men, vi holder øje med din udvikling i løbet af dagen og giver individuel feedback sidst på uddannelsesdagen. De fleste går hjem med et instruktørcertifikat i hånden, men nogle skal måske lige arbejde lidt mere på sagen og her skal der indsendes video materiale efter 14 dage, hvor vi evaluere igen og tager en snak over teams.

K
L
Hvad sker der efter jeg er blevet uddannet?

Klar, parat, undervis…, dog først efter 14 dage! Vi anbefaler du øver og træner grundigt de første 2 uger efter du er blevet uddannet og SÅ springer på dansegulvet som instruktør. Du får efter endt uddannelse adgang til Instruktørportalen på crossdance.dk. Der bliver sendt en mail til dig med et link, hvor du skal oprette dig. Du bliver også medlem af Facebook gruppen – ”Crossdance SOFT instruktører” (en lukket gruppe). Her bliver der debatteret om alt mellem himmel og jord, selvfølgelig under emnet Crossdance™. Der bliver delt gode oplevelser, viden og erfaring. Det er en GULD GRUPPE!

K
L
Tager du uddannelsen som personlig udvikling?

Det kan du nemlig også godt. Om man vil undervise i Crossdance SOFT eller ej, er meget forskelligt. Nogle vælger at bruge uddannelsen som en del af en personlig rejse eller til intern træning, ny inspiration eller viden. Er du i tvivl om instruktøruddannelsen er noget for dig, så ring eller skriv endelig til os.

K
L
Årlig fornyelse af din instruktørlicens

Når der er gået et år efter du er blevet uddannet Crossdance SOFT instruktør, så skal du forny din Instruktørlicens såfremt du fortsat ønsker at undervise i konceptet, bruge navn og logo samt opretholde din adgang til Instruktørportalen og få koreografier.
Den årlige fornyelse koster 1000 kr.

Konceptet

Crossdance KIDZ

Aldersgruppe: Fra 0. klassetrin
Varighed: 45 minutter
Moduler: Dance, Bodytoning, Cardio og Balance.

Her danser vi til hits som børnene kender fra deres hverdag og som er lette at følge med i.
Der er god stemning og højt humør. Timen indeholder alle Crossdance modulerne – dance, bodytoning, cardio og balance. Men vi sørger selvfølgelig for at gøre det sjovt, så vi sætter fokus på de vigtige udviklingselementer som selvværd, hukommelse, koordinering mm.

K
L
Kan jeg blive Crossdance KIDZ instruktør?

JA DA! Crossdance™ byder alle velkommen på KIDZ Instruktøruddannelsen, hvad enten du er helt ny på et parketgulv eller du er erfaren instruktør.

K
L
Hvad lærer jeg på uddannelsen?

Vi starter med at præsentere Crossdance Instruktørfundament for dig, hvor vi gennemgår alle modulerne, konceptets opbygning, flow, cueing, showmanship, din adgang til instruktørportalen og meget mere, som du skal have kendskab til hvad enten du skal undervise i BASIC, SOFT eller KIDZ. Dernæst dykker vi ned i teori og praksis. instruktøruddannelsen tager cirka 6 timer.

K
L
Hvad koster en Crossdance KIDZ instruktøruddannelse?

KIDZ Instruktøruddannelse koster 2200 kr.
(Crossdance instruktørfundament 1200 dkk + KIDZ Instruktøruddannelse 1000 dkk)
Heri får du et KIDZ opstartsprogram og 1 års undervisningslicens samt 1 års adgang til Instruktørportalen, hvor du får masser af koreografier og inspiration samt adgang til den eksklusive Crossdance KIDZ instruktør Facebook gruppe.

K
L
Hvilket materiale får jeg med fra uddannelsen?

 • Crossdance KIDZ Instruktørmanual, hardcopy og online.
 • Crossdance KIDZ opstartsprogram, svarende til en 45 min. undervisningstime.
 • Adgang til Instruktørportalen på crossdance.dk, hvor du får 1 ny Crossdance KIDZ koreografi hver måned. Voice over til modulerne, logopakke til download, web og print.
 • Dit navn, som en certificeret Crossdance KIDZ instruktør, bliver listet på Crossdance.dk
 • Instruktørcertifikat

K
L
Skal jeg til en eksamen på uddannelsesdagen?

Ikke som sådan… Men, vi holder øje med din udvikling i løbet af dagen og giver individuel feedback sidst på uddannelsesdagen. De fleste går hjem med et instruktørcertifikat i hånden, men nogle skal måske lige arbejde lidt mere på sagen og her skal der indsendes video materiale efter 14 dage, hvor vi evaluere igen og tager en snak over teams.

K
L
Hvad sker der efter jeg er blevet uddannet?

Klar, parat, undervis…, dog først efter 14 dage! Vi anbefaler du øver og træner grundigt de første 2 uger efter du er blevet uddannet og SÅ springer på dansegulvet som instruktør.
Du får efter endt uddannelse adgang til Instruktørportalen på crossdance.dk. Der bliver sendt en mail til dig med et link, hvor du skal oprette dig. Du bliver også medlem af Facebook gruppen – ”Crossdance™ KIDZ instruktører” (en lukket gruppe). Her bliver der debatteret om alt mellem himmel og jord, selvfølgelig under emnet Crossdance™. Der bliver delt gode oplevelser, viden og erfaring. Det er en GULD GRUPPE!

K
L
Tager du uddannelsen som personlig udvikling?

Det kan du nemlig også godt. Om man vil undervise i Crossdance KIDZ eller ej, er meget forskelligt. Nogle vælger at bruge uddannelsen som en del af en personlig rejse eller til intern træning, ny inspiration eller viden. Er du i tvivl om instruktøruddannelsen er noget for dig, så ring eller skriv endelig til os.

K
L
Årlig fornyelse af din instruktørlicens

Når der er gået et år efter du er blevet uddannet CrossdanceKIDZ instruktør, så skal du forny din Instruktørlicens såfremt du fortsat ønsker at undervise i konceptet, bruge navn og logo samt opretholde din adgang til Instruktørportalen og få koreografier samt inspiration. Den årlige fornyelse koster 1000 kr.

Konceptet

POWER by CD

Varighed: 60 minutter
Moduler: Dance, Bodytoning, Cardio og Balance.

Bodytoning modulerne er længere og hårdere på en POWER by CD time end på en Crossdance BASIC time, hvilket giver et helt andet mindset og skønne ømme muskelgruppe dagen efter.
Vi har fokus på at træne kroppens store muskelgrupper.

Vi anvender redskaber på en POWER by CD time. Vi benytter bl.a. stepbænke, træningselastikker, håndvægte, vægtstænger og lignende. 

 

K
L
Kan jeg blive Crossdance SOFT instruktør?

JA DA! Crossdance™ byder alle velkommen på SOFT Instruktøruddannelsen, hvad enten du er helt ny på et parketgulv eller du er erfaren instruktør. Hvis du allerede har deltaget på et Crossdance SOFT hold før, så ved du allerede lidt om, hvad Crossdance SOFT er. Muligvis du har tidligere erfaring med at undervise, hvilket også vil være et plus.

K
L
Hvad lærer jeg på uddannelsen?

Vi starter med at præsentere Crossdance Instruktørfundament for dig, hvor vi gennemgår alle modulerne, konceptets opbygning, flow, cueing, showmanship, din adgang til instruktørportalen og meget mere, som du skal have kendskab til hvad enten du skal undervise i BASIC, SOFT eller KIDZ. Dernæst dykker vi ned i teori og praksis. instruktøruddannelsen tager cirka 6 timer.

K
L
Hvad koster en Crossdance BASIC instruktøruddannelse?

SOFT Instruktøruddannelse koster 2200 kr.
(Crossdance instruktørfundament 1200 dkk + SOFT Instruktøruddannelse 1000 dkk)
Heri er der 1 års undervisningslicens samt 1 års adgang til Instruktørportalen, hvor du får masser af koreografier og inspiration samt adgang til den eksklusive Crossdance SOFT instruktør Facebook gruppe.

K
L
Hvilket materiale får jeg med fra uddannelsen?

 • Crossdance SOFT Instruktørmanual, hardcopy og online.
 • Crossdance SOFT opstartsprogram, svarende til en 50 min. undervisningstime.
 • Adgang til Instruktørportalen på crossdance.dk, hvor du får 1 ny Crossdance SOFT koreografi hver måned. Voice over til modulerne, logopakke til download, web og print.
 • Dit navn, som en certificeret Crossdance SOFT instruktør, bliver listet på Crossdance.dk
 • Instruktørcertifikat

K
L
Skal jeg til en eksamen på uddannelsesdagen?

Ikke som sådan… Men, vi holder øje med din udvikling i løbet af dagen og giver individuel feedback sidst på uddannelsesdagen. De fleste går hjem med et instruktørcertifikat i hånden, men nogle skal måske lige arbejde lidt mere på sagen og her skal der indsendes video materiale efter 14 dage, hvor vi evaluere igen og tager en snak over teams.

K
L
Hvad sker der efter jeg er blevet uddannet?

Klar, parat, undervis…, dog først efter 14 dage! Vi anbefaler du øver og træner grundigt de første 2 uger efter du er blevet uddannet og SÅ springer på dansegulvet som instruktør. Du får efter endt uddannelse adgang til Instruktørportalen på crossdance.dk. Der bliver sendt en mail til dig med et link, hvor du skal oprette dig. Du bliver også medlem af Facebook gruppen – ”Crossdance SOFT instruktører” (en lukket gruppe). Her bliver der debatteret om alt mellem himmel og jord, selvfølgelig under emnet Crossdance™. Der bliver delt gode oplevelser, viden og erfaring. Det er en GULD GRUPPE!

K
L
Tager du uddannelsen som personlig udvikling?

Det kan du nemlig også godt. Om man vil undervise i Crossdance SOFT eller ej, er meget forskelligt. Nogle vælger at bruge uddannelsen som en del af en personlig rejse eller til intern træning, ny inspiration eller viden. Er du i tvivl om instruktøruddannelsen er noget for dig, så ring eller skriv endelig til os.

K
L
Årlig fornyelse af din instruktørlicens

Når der er gået et år efter du er blevet uddannet Crossdance SOFT instruktør, så skal du forny din Instruktørlicens såfremt du fortsat ønsker at undervise i konceptet, bruge navn og logo samt opretholde din adgang til Instruktørportalen og få koreografier.
Den årlige fornyelse koster 1000 kr.

Shop lækkert active wear her

Mød Crossdance Teamet her

Nyhedsbrev

Privatlivspolitik

Salg- og handelsbetingelser

Crossdance v. Kirstine Holm
Lokeshøj 67
9230 Svenstrup DK
cvr. 36638893 

mail@crossdance.dk

+45 25 600 640