Crossdance
Sifhøj 23
9230
TLF: +4525600640
CVR: 36638893

 

HANDELSBETINGELSER

 

Omfang

Nærværende købsbetingelser er gældende for køb af produkter eller instruktøruddannelser på www.crossdance.dk. Betingelserne kan kun ændres ved skriftlig aftale mellem www.crossdance.dk og køber, medmindre andet følger nedenfor.

 

Aftaleindgåelser

Køber skal ved hvert køb acceptere købsbetingelserne. Køber opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre sig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver. Aftalen bliver indgået på dansk og dansk lovgivning er gældende.

www.crossdance.dk forbeholder sig ret til at annullere købers ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. www.crossdance.dk tager forbehold for tastefejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte / udgåede varer samt leveringssvigt.

 

Medlemsskab

Crossdance stiller bl.a. et abonnement baseret online tjeneste til rådighed på http://crossdance.dk/. Vilkårene er gældende mellem den enkelte bruger og Crossdance.

Disse vilkår og betingelser for brug gælder for aftaler mellem Crossdance og én fysisk person (herefter “Brugeren”) vedrørende Tjenesten. Kun personer, der er 18 år eller ældre og bor i Danmark, kan indgå en aftale med Crossdance vedrørende Tjenesten.

Disse Betingelser udgør samlet den aftale, der er gældende mellem Brugeren og Crossdance.

For at få adgang til Tjenesten, skal Brugeren læse og acceptere handelsbetingelserne.

 

Ydelsens omfang

Tjenesten giver Brugeren adgang til Crossdance’s tjenester bestemt ved bestilling.

 

Adgang til tjenesten

Brugeren skal for at få adgang til Tjenesten registrere en brugerkonto på portalen.

 

Registrering og Brugeradgang

Brugeren er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må Brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort.

Ved registrering skal Brugeren angive et brugernavn og et password (herefter “Login Oplysninger”). Brugerens Login Oplysninger er personlige og må ikke bruges af andre med mindre andet er anført på produktet. Brugeren skal opbevare Login Oplysningerne på et sikkert sted, således at andre ikke kan få uberettiget adgang til dem. Brugeren er ansvarlig for al brug af sin brugerkonto.

Hvis Brugeren får mistanke om ulovlig brug af Brugerens Login Oplysninger, skal Brugeren omgående.

 

Opsigelse af medlemsskab hos Crossdance™

Opsiges et forudbetalt forløb, refunderes beløbet ikke.

Dit månedskort kan til enhver tid opsiges. Du hæfter for indeværende måned + 1 efterfølgende måned, hvorefter dit medlemskab ophører.

Opsigelsen skal ske skriftligt på mail@crossdance.dk og er gældende fra modtagelsesdatoen. Såfremt der opstår tvivl om, hvorvidt et medlemskab er opsagt, skal medlemmet kunne bevise, at der uomtvisteligt er sket en opsigelse med dato og dokumentation.

 

Opsigelse og Udelukkelse

CROSSDANCE™ kan opsige enhver aftale om medlemskab uden yderligere varsel. I tilfælde af opsigelse vil samtlige uudnyttede forudbetalinger blive tilbagebetalt. Såfremt CROSSDANCE™ ophæver en aftale om medlemskab på grund af et medlems væsentlige misligholdelse af de gældende medlemsbetingelser eller ordensreglement, vil der ikke ske tilbagebetaling af nogen art.www.crossdance.dk  kan til hver en tid aflyse en Instruktøruddannelse eller event med op til en times varsel. Kunden kan da vælge at komme på en anden instruktøruddannelse/event eller få det fulde beløb tilbage.

 

Helbredstilstand og Personskade

www.crossdance.dk og Kirstine Holm kan på intet tidspunkt stilles til ansvar for eventuelle skader påført under træningen/undervisningen eller som følge af træningen/undervisningen. Al træning er på eget ansvar. Medlemmet er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i aktiviteter med CROSSDANCE™. CROSSDANCE™ tager ikke ansvaret for personskader på et medlem som følge af ulykker eller andre besøgendes handlinger eller mangelfulde handlinger. Her følges dansk erstatningsret på området.

 

Ansvarfraskrivelse og Garanti

www.crossdance.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider igennem links. Disse hjemmesider er uden for www.crossdance.dk’s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

 

Priser

Alle priser er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt www.crossdance.dk accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.
Prisen på medlemskaberne kan reguleres løbende – dog med et varsel på min. 14 dage. Et medlemskabet kan ikke sættes i bero.

 

Ejendomsret

Køber besidder fra leveringsdagen ejendomsretten til produkterne, herunder alle tilbehørsdele, m.v. der måtte tilføjes, eller erstatte dele af produkterne under kontantkøbsaftalens løbetid. Køber er berettiget til at råde retligt over produkterne, tilbehør, m.v. fra leveringsdagen. www.crossdance.dk har ikke taget ejendomsforbehold i produkterne.

 

Betalingsbetingelser og Gebyrer

Gebyrer for brug af Tjenesten skal betales i henhold til den til enhver tid gældende prisliste, der er tilgængelig på hjemmesiden. Betaling for abonnementet sker forud hver måned.

Brugeren skal udføre betalingen for abonnementet via de af Crossdance tilbudte betalingsmidler på hjemmesiden. Brugeren forpligter sig til at underskrive de nødvendige handelsbetingelser, og til ved hver betalingsdato at have tilstrækkelige midler til betaling tilgængelige via det valgte betalingsmiddel.

 

 

Tilpasninger og ændringer

Crossdance forbeholder sig retten til at ændre gebyret og andre betingelser for Tjenesten. Ændringen skal meddeles til Brugeren senest tredive (30) dage inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer er Brugeren berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft. Hvis Brugeren ikke opsiger abonnementet før ændringen træder i kraft, skal det betragtes som accept af ændringen. Ændringer, der er til åbenbar fordel for Brugeren, gælder med det samme uden opsigelsesret for Brugeren.

 

Betaling

Crossdance modtager online betalinger med Visa, Mastercard, Visa Electron.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

Crossdance benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

 

 

Levering og Risiko

Ved køb af en Instruktøruddannelse skal køber møde op til uddannelsen for at få sin vare. Crossdance™ kontakter køber (eller personen, der skal have varen) inden for 5 hverdage. Hvis dette ikke sker, skal køber selv tage kontakt til Crossdance™ på mail@crossdance.dk eller på tlf. 25600640.

Leveringstiden for din ordre på beklædning er 3-5 hverdage.

Crossdance afsender varer med følgende: DAO.

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

 

Reklamation

Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter varens modtagelse. Kunden bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består. I tilfælde af berettiget reklamation får køber ingen reduktion i ydelsen. Varen vil blot blive udbedret eller evt. ombyttet. Der kan skriftligt reklameres til mail@crossdance.dk

 

Fortrydelsesret – B2C (forbrugere) & B2B (erhvervskunder)

Der er ingen fortrydelsesret på Instruktøruddannelser. Der ydes under ingen omstændigheder nogen refusion, medmindre den pågældende instruktøruddannelse bliver annulleret.

 

Persondatapolitik og videregivelse af personoplysninger

www.crossdance.dk behandler oplysninger om køber med det formål at tilbyde produkter. Behandlingen består af kundeadministration og markedsføring. Første gang, der købes en vare på www.crossdance.dk, bliver køber registreret som kunde. De personlige oplysninger, der registreres, er: navn, adresse, telefonnummer og e-mail. www.crossdance.dk registrerer desuden alternativ leveringsadresse, hvis køber indtaster en sådan i forbindelse med købet.

Det er frivilligt om køber vil give www.crossdance.dk de ønskede oplysninger, men www.crossdance.dk er i så fald berettiget til at afvise betjening af køber. Køber kan til enhver tid få udskrift af de hos www.crossdance.dkregistrerede persondataoplysninger på køber.

 

MARKEDSFØRING

E-mail-adressen og telefonnummeret, som www.crossdance.dk har modtaget i forbindelse med købers bestilling, kan benyttes af www.crossdance.dk til at markedsføre egne tilsvarende produkter eller tjenesteydelser til køber via elektronisk post og telefonopkald.

 

Hjemmesiden www.crossdance.dk drives af firmaet:

Crossdance™ v/Kirstine Holm Christensen
CVR: 36638893
TLF: +45 25600640
E-mail: mail@crossdance.dk
Adresse: Sifhøj 23
By: 9230 Svenstrup

 

Forbehold for ændringer

www.crossdance.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website.

Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret, om der er sket ændringer.

 

Links

PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk
FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk
Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk

 

HANDELSBETINGELSER

 

Omfang

Nærværende købsbetingelser er gældende for køb af produkter eller instruktøruddannelser på www.crossdance.dk. Betingelserne kan kun ændres ved skriftlig aftale mellem www.crossdance.dk og køber, medmindre andet følger nedenfor.

Aftaleindgåelse

Køber skal ved hvert køb acceptere købsbetingelserne. Køber opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre sig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver. Aftalen bliver indgået på dansk og dansk lovgivning er gældende.

www.crossdance.dk forbeholder sig ret til at annullere købers ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. www.crossdance.dk tager forbehold for tastefejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte / udgåede varer samt leveringssvigt.

Medlemsskab

Crossdance stiller bl.a. et abonnement baseret online tjeneste til rådighed på http://crossdance.dk/. Vilkårene er gældende mellem den enkelte bruger og Crossdance.

Disse vilkår og betingelser for brug gælder for aftaler mellem Crossdance og én fysisk person (herefter “Brugeren”) vedrørende Tjenesten. Kun personer, der er 18 år eller ældre og bor i Danmark, kan indgå en aftale med Crossdance vedrørende Tjenesten.

Disse Betingelser udgør samlet den aftale, der er gældende mellem Brugeren og Crossdance.

For at få adgang til Tjenesten, skal Brugeren læse og acceptere handelsbetingelserne.

Ydelsens omfang

Tjenesten giver Brugeren adgang til Crossdance’s tjenester bestemt ved bestilling.

Adgang til tjenesten

Brugeren skal for at få adgang til Tjenesten registrere en brugerkonto på portalen.

Registrering og brugeradgang

Brugeren er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må Brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort.

Ved registrering skal Brugeren angive et brugernavn og et password (herefter “Login Oplysninger”). Brugerens Login Oplysninger er personlige og må ikke bruges af andre med mindre andet er anført på produktet. Brugeren skal opbevare Login Oplysningerne på et sikkert sted, således at andre ikke kan få uberettiget adgang til dem. Brugeren er ansvarlig for al brug af sin brugerkonto.

Hvis Brugeren får mistanke om ulovlig brug af Brugerens Login Oplysninger, skal Brugeren omgående.

OPSIGELSE AF MEDLEMSKAB HOS CROSSDANCE™

Opsiges et forudbetalt forløb, refunderes beløbet ikke.

Dit månedskort kan til enhver tid opsiges. Du hæfter for indeværende måned + 1 efterfølgende måned, hvorefter dit medlemskab ophører.

Opsigelsen skal ske skriftligt på mail@crossdance.dk og er gældende fra modtagelsesdatoen. Såfremt der opstår tvivl om, hvorvidt et medlemskab er opsagt, skal medlemmet kunne bevise, at der uomtvisteligt er sket en opsigelse med dato og dokumentation.

OPSIGELSE OG UDELUKKELSE

CROSSDANCE™ kan opsige enhver aftale om medlemskab uden yderligere varsel. I tilfælde af opsigelse vil samtlige uudnyttede forudbetalinger blive tilbagebetalt. Såfremt CROSSDANCE™ ophæver en aftale om medlemskab på grund af et medlems væsentlige misligholdelse af de gældende medlemsbetingelser eller ordensreglement, vil der ikke ske tilbagebetaling af nogen art.www.crossdance.dk  kan til hver en tid aflyse en Instruktøruddannelse eller event med op til en times varsel. Kunden kan da vælge at komme på en anden instruktøruddannelse/event eller få det fulde beløb tilbage.

Helbredstilstand og personskade

www.crossdance.dk og Kirstine Holm kan på intet tidspunkt stilles til ansvar for eventuelle skader påført under træningen/undervisningen eller som følge af træningen/undervisningen. Al træning er på eget ansvar. Medlemmet er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i aktiviteter med CROSSDANCE™. CROSSDANCE™ tager ikke ansvaret for personskader på et medlem som følge af ulykker eller andre besøgendes handlinger eller mangelfulde handlinger. Her følges dansk erstatningsret på området.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

www.crossdance.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider igennem links. Disse hjemmesider er uden for www.crossdance.dk’s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Priser

Alle priser er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt www.crossdance.dk accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.
Prisen på medlemskaberne kan reguleres løbende – dog med et varsel på min. 14 dage. Et medlemskabet kan ikke sættes i bero.

Ejendomsret

Køber besidder fra leveringsdagen ejendomsretten til produkterne, herunder alle tilbehørsdele, m.v. der måtte tilføjes, eller erstatte dele af produkterne under kontantkøbsaftalens løbetid. Køber er berettiget til at råde retligt over produkterne, tilbehør, m.v. fra leveringsdagen. www.crossdance.dk har ikke taget ejendomsforbehold i produkterne.

Betalingsbetingelser og gebyrer

Gebyrer for brug af Tjenesten skal betales i henhold til den til enhver tid gældende prisliste, der er tilgængelig på hjemmesiden. Betaling for abonnementet sker forud hver måned.

Brugeren skal udføre betalingen for abonnementet via de af Crossdance tilbudte betalingsmidler på hjemmesiden. Brugeren forpligter sig til at underskrive de nødvendige handelsbetingelser, og til ved hver betalingsdato at have tilstrækkelige midler til betaling tilgængelige via det valgte betalingsmiddel.

 

Tilpasninger og ændringer

Crossdance forbeholder sig retten til at ændre gebyret og andre betingelser for Tjenesten. Ændringen skal meddeles til Brugeren senest tredive (30) dage inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer er Brugeren berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft. Hvis Brugeren ikke opsiger abonnementet før ændringen træder i kraft, skal det betragtes som accept af ændringen. Ændringer, der er til åbenbar fordel for Brugeren, gælder med det samme uden opsigelsesret for Brugeren.

 

Betaling

Crossdance modtager online betalinger med Visa, Mastercard, Visa Electron.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

Crossdance benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

  

Levering og risiko

Ved køb af en Instruktøruddannelse skal køber møde op til uddannelsen for at få sin vare. Crossdance™ kontakter køber (eller personen, der skal have varen) inden for 5 hverdage. Hvis dette ikke sker, skal køber selv tage kontakt til Crossdance™ på mail@crossdance.dk eller på tlf. 25600640.

Leveringstiden for din ordre på beklædning er 3-5 hverdage.

Crossdance afsender varer med følgende: DAO.

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

 

Returnering

Når du handler hos Crossdance.dk har du 14 dage til at returnere varen til os.

Fortrydelseretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaften eller nytårsaften, forlænges fristen til den efterfølgende hverdag. VIGTIG: Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt. 

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til: 

Crossdance™ v/Kirstine Holm Christensen
Sifhøj 23
9230 Svenstrup

OBS! Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den/dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. 

Du vælger selv hvilke fragt-/pakkefirma du vil benytte i forbindelse med returnering af din vare. (Evt. GLS, Post Nord, DOA m.fl.) Vi anbefaler blot, at du sender din returpakke som en forsikret pakke, så du har mulighed for at benytte “Track and Trace”, hvis der skulle opstå forsinkelse eller udeblivelse af pakken. 

Vi accepterer ikke returpost sendt til postbutik eller pakkeboks. I sådanne tilfælde må det forventes, at pakken ryger retur til afsender, hvorefter den må sendes på ny. Alle udlæg i sådanne situationer pålægges afsender. Alternativt kan returpakker afleveres fysisk på Crossdance adresse.  

 

Dokumentation for dit køb samt returspecifikationer 

Du skal vedlægge kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.
Hvis du har spørgsmål kan du rette henvendelse til Crossdance via mail (mail@crossdance.dk)

Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Beløbet bliver altid tilbageført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du f.eks. betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet. Beløbet skal ifølge forbrugerreglen tilbagebetales inden der er gået 14 dage fra modtagelsen af varen, vi bestræber os dog på at tilbagebetale pengene umiddelbart efter modtagelsen af returvaren/varer. 

 

BEMÆRK: Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:

  • du har reelt taget varen i brug, hvis mærkatlabel er aftaget helt eller delvist, eller hvis den mangler
  • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
  • du har håndterede varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer.
  • du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype m.m.

Hvis du har taget varen i brug ud over hvad der er nødvendigt for at kunne konstatere varens art, egenskaber og den måde den fungerer på, forbeholder vi os retten til, efter en konkret vurdering i hvert tilfælde, at reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde. Du hæfter altså kun for eventuel forringelse af varens værdig, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varenes art, egenskaber og dem måde de fungere på.

 

Reklamation

Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter varens modtagelse. Kunden bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består. I tilfælde af berettiget reklamation får køber ingen reduktion i ydelsen. Varen vil blot blive udbedret eller evt. ombyttet. Der kan skriftligt reklameres til mail@crossdance.dk

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet.

Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid på varen. Reklamationsretten dækker kun fejl eller mangler som forelå på købstidspunktet.

Ved reklamation, fejl og mangler kontakt venligst Crossdance via mail (mail@crossdance.dk)

 

Fortrydelsesret – B2C (forbrugere) & B2B (erhvervskunder)

Der er ingen fortrydelsesret på Instruktøruddannelser. Der ydes under ingen omstændigheder nogen refusion, medmindre den pågældende instruktøruddannelse bliver annulleret.

Persondatapolitik og videregivelse af personoplysninger

www.crossdance.dk behandler oplysninger om køber med det formål at tilbyde produkter. Behandlingen består af kundeadministration og markedsføring. Første gang, der købes en vare på www.crossdance.dk, bliver køber registreret som kunde. De personlige oplysninger, der registreres, er: navn, adresse, telefonnummer og e-mail. www.crossdance.dk registrerer desuden alternativ leveringsadresse, hvis køber indtaster en sådan i forbindelse med købet.

Det er frivilligt om køber vil give www.crossdance.dk de ønskede oplysninger, men www.crossdance.dk er i så fald berettiget til at afvise betjening af køber. Køber kan til enhver tid få udskrift af de hos www.crossdance.dkregistrerede persondataoplysninger på køber.

Markedsføring

E-mail-adressen og telefonnummeret, som www.crossdance.dk har modtaget i forbindelse med købers bestilling, kan benyttes af www.crossdance.dk til at markedsføre egne tilsvarende produkter eller tjenesteydelser til køber via elektronisk post og telefonopkald.
Hverken dit navn eller adresse bliver videregivet til 3. part. Oplysningerne er således fortrolige mellem dig og Crossdance.

Hjemmesiden www.crossdance.dk drives af:

Virksomhed: Crossdance™ v/Kirstine Holm Christensen
CVR: 36638893
TLF: +45 25600640
E-mail: mail@crossdance.dk
Adresse: Sifhøj 23
By: 9230 Svenstrup

Fobehold for ændringer

www.crossdance.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website.

Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret, om der er sket ændringer.

Links

PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk
FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk
Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk