CROSSDANCE KONCEPTER

BASIC

Varighed: 60 min.
Moduler: Dance, Bodytoning, Cardio og Balance.

Crossdance™ kombinerer flere fitnesselementer i en power-packed time baseret på modulerne dance, bodytoning, cardio og balance.

Modulernes rækkefølge er nøje sammensat, så du får den helt optimale træning. Vi danser efter den berømte Crossdance™ timeopbygning, så uanset hvor du deltager på et Crossdance™ hold, vil du altid danse efter denne timeopbygning. Derved ved du nøjagtig, hvilke moduler der kommer og hvornår.

Din BASIC-go-to-person: Maria Porsborg & Kirstine Holm

POWER

Varighed: 60 min.
Moduler: Dance, Bodytoning, Cardio og Balance.

På denne time har vi fokus på at træne kroppens store muskelgrupper, så som bl.a. ben, baller, ryg, mave og arme samt forbedre din muskeludholdenhed. Yderemere har vi fokus på stabilitet og balance.

Crossdance™ POWER er en gren af Crossdance BASIC, så du vil træne efter en modulopbygget time, dog med meget mere vægt på bodytoning.

Vi træner både med og uden redskaber, vi anvender bl.a. stepbænke, træningselastikker, vægte, vægtstænger, bolde og lignende.

Din POWER-go-to-person: Maria Porsborg & Kirstine Holm

SOFT

Varighed: 50 min.
Moduler: Dance, Bodytoning, Cardio og Balance.

Crossdance™ SOFT er målrettet den aktive ældre deltager eller for dem, som synes en Crossdance™ Basis time er for hård. Udgangspunktet er Crossdance™ basis, men hvor intensiteten og varigheden er tilpasset SOFT-deltagerne. Tempoet er sat ned og vi snakker måske lidt mere.

Din SOFT-go-to-person: Maria F. Kallesø

KIDZ

Varighed: 45  min.
Aldersgruppe: Fra 0. klasse trin
Moduler: Dance, Bodytoning, Cardio og Balance.

Her danser vi rundt til hits som børnene kender fra deres hverdag og som er lette at følge med i. Der er god stemning og højt humør. Timen indeholder alle Crossdance modulerne (dance, bodytoning, cardio og balance) men vi sørger for at gør det sjovt, så vi sætter fokus på de vigtige udviklingselementer som respekt, teamarbejde, tillid, selvværd, hukommelse, koordinering mm.

Din KIDZ-go-to-person: Kimmi Aagaard