BLIV INSTRUKTØR

BASIC

Varighed: 60 min.
Moduler: Dance, Bodytoning, Cardio og Balance.

Crossdance™ kombinerer flere fitnesselementer i en power-packed time baseret på modulerne Dance, Bodytoning, Cardio og Balance.

Det er den ultimative dansetime for alle, der gerne vil danse, forbrænde og have det sjovt på samme tid. Du forbrænder mellem 500-700 kcal på en Crossdance™ BASIC time.

Koreografierne er forholdsvis simple, så deltagerne ikke behøver at få disse gennemgået, men blot følger med instruktøren – det giver eleverne mulighed for at give den gas fra første time.

 

POWER

Overbygning til Crossdance BASIC uddannelsen

Varighed: 60 min.
Moduler: Dance, Bodytoning, Cardio og Balance.

På denne time har vi fokus på at træne kroppens store muskelgrupper, så som bl.a. ben, baller, ryg, mave og arme samt forbedre din muskeludholdenhed. Ydere mere har vi fokus på stabilitet og balance.

Crossdance™ POWER er en gren af Crossdance BASIC, så du vil træne efter en modulopbygget time, dog med meget merer vægt på bodytoning.

Vi træner både med og uden redskaber, vi anvender bl.a. stepbænke, træningselastikker, vægte, vægtstænger, bolde og lignende.

SOFT

Overbygning til Crossdance BASIC uddannelsen

Varighed: 50 min.
Moduler: Dance, Bodytoning, Cardio og Balance.

Crossdance™ SOFT er målrettet den aktive ældre deltager, eller for dem, som synes en Crossdance™ Basis time er for hård. Udgangspunktet er Crossdance™ basis, men hvor intensiteten og varigheden er tilpasset SOFT-deltagerne. Tempoet er sat ned og vi snakker måske lidt mere.

KIDZ

Overbygning til Crossdance BASIC uddannelsen

Varighed: 45  min.
Aldersgruppe: 6-10 år
Moduler: Dance, Bodytoning, Cardio og Balance.Her leger vi rundt til hyggelige børnehits og bevæger os ud i danse, som er lette at følge med i. Der er god stemning og højt humør. Vi have en fest – hele vejen igennem med børnevenlige koreografi fulgt af Crossdance hjulet. Timen indeholder alle Crossdance modulerne (dance, bodytoning, cardio og balance) men vi sørger for at gør det sjovt, så vi sætter fokus på de vigtige udviklingselementer som respekt, teamarbejde, tillid, selvværd, hukommelse, koordinering mm.

KOMMENDE BASIC INSTRUKTØRUDDANNELSER

13. JUNI 2020

BASIC Instruktøruddannelse!
Lokation: ONLINE
Pris: 1500 kr. 

I disse Corona tider er vi nødsaget til at tænke “ud af boksen” Det betyder vi har valgt at afvikle den forestående Crossdance™ BASIC instruktøruddannelse ONLINE, via BOON TV samt ZOOM Meeting. 

Uddannelsen starter kl. 12.00 til cirka 15.30… Alle instrukser i forhold til BOON TV samt ZOOM Meeting, får du tilsendt senest 1 uge før uddannelsen.

Alle deltagere på uddannelsen skal efter 14 dage sende en video med en Dance, en Bodytoning, en Cardio og en Balance, som vil blive evalueret og der vil blive sendt personligt feedback til hver enkelt deltager.

Du vil, som uddannet Crossdance instruktør, have adgang til fremtidige Crossdance BASIC instruktøruddannelser, helt UB – hvor vi vil glæde os til at møde dig.

Vi håber at se dig ONLINE d. 13/6-20

Kh. Dorte T. Sandegaard, Crossdance™ Assistant & Educator
Kirstine Holm Founder & Master Trainer.

15. AUGUST 2020

BASIC Instruktøruddannelse!
Lokation: Odense – OASK/OSF
Pris: 1500 kr.

 

Kh. Dorte T. Sandegaard, Crossdance™ Assistant & Educator
Kirstine Holm Founder & Master Trainer.

24. OKTOBER 2020

BASIC Instruktøruddannelse!
Lokation: Hadsten
Pris: 1500 kr.

 

Kh. Dorte T. Sandegaard, Crossdance™ Assistant & Educator
Kirstine Holm Founder & Master Trainer.

Crossdance™ instruktøruddannelsen fokuserer på at styrke og opmuntre hver instruktør til succesfuldt og selv undervise hold, i Crossdance™

Crossdance™ byder alle fitness niveauer velkommen, og har du lyst til at tage uddannelsen som personlig udvikling, så er du også mere end velkommen. Instruktøruddannelsen fokuserer på værdierne og visionen om hvordan en Crossdance™ timen er bygget op gennem fitness og dans og hvordan du får mest success som instruktør. 

Du vil forlade en Crossdance™ instruktøruddannelse med en følelse af formål og tillid til at gennemføre et succesfuld Crossdance™ hold. Og så garanterer vi også, at vi får dig til at smile, svede og klar til at indtage dansegulvet.

 

FAQ

 

HVAD ER CROSSDANCE?

Crossdance™ kombinerer flere fitnesselementer i en power-packed time baseret på modulerne dance, bodytoning, cardio og balance.

Modulernes rækkefølge er nøje sammensat, så du får den helt optimale træning. Vi danser efter det berømte Crossdance™ “hjul”.
Uanset hvor du deltager på et Crossdance™ hold, vil du altid danse efter Crossdance™ “hjulet”. Så du ved nøjagtig, hvikle moduler der kommer og hvornår.

Den enkelte Crossdance™ instruktør har fuld frihed til at sætte sit eget præg på timen, dermed menes variationer i musik og koreografi. Crossdance™ hjulet er let at følge og vil både udfordre fitnessentusiaster og velkomme begyndere.

KAN JEG TAGE UDDANNELSEN?

JA DA! Hvis du allerede har deltaget på et Crossdance™ hold før eller været til et event, så ved du allerede lidt om, hvad Crossdance er. Muligvis du har tidligere erfaring med at undervise, hvilket også vil være et plus. 

Sådan forløber uddannelsen?
 • 1 dags intens undervisning (cirka 7 timer)
 • Du vil lære Crossdance Start-Up program, svarende til en 60 min. Crossdance time. 
 • Du vil blive undervist i, key points – hvad gør dig til en succesfuld Crossdance™ instruktør. samt hvad du generelt skal være opmærksom på i forhold til din undervisningen.
 • Du vil få indblik i Crossdance ADD-ONS, som er elementer fra danseverdene, f.eks. Samba, cha cha cha, tango mm. 
 •  1 års  undervisningslicens samt adgang til members.corssdance.dk

 • Instruktørmanual

 • Du har som uddannet Crossdance™ instruktør altid adgang til alle Crossdance™ instruktøruddannelser, mod et mindre beløb. Så længe du er licenserede.

hvilket materiale får jeg med fra uddannelsen?
 • Instruktørmanual
 • Crossdance BASIC Start-Up Program, svarende til en 60 min. undervisningstime.
 • Adgang til members.crossdance.dk, hvor du får
  – 3 Crossdance™ programmer i løbet af et år, med forskellige instruktører fra Crossdance™ teamet, release datoerne finder du på members.crossdance.dk
  – 1 bonus koreografi, hver den første torsdag i måneden, instruktør: Kirstine Holm
  – Voice over til modulerne
  – Logopakke til download, web og print
  – Mulighed for køb af tidligere programmer, musik mix, specielt produceret til
  Crossdance™ samt logopakke til tryk på tøj
  – Dit navn, som en certificeret Crossdance™ instruktør, bliver listet på crossdance.dk
  – Gratis deltagelse på en Crossdance™ instruktøruddannelserne, som nuværende
  instruktør, dog efter først-til-mølle princippet.
HVAD SKER DER EFTER JEG ER BLEVET UDDANNET?
 • Klar, parat, undervis…, når du føler dig tryg og klar. Vi anbefaler dog du øver og træner grundigt de første 2-3 uger efter du er blevet uddannet.

 • Du får efter endt uddannelse adgang til members.crossdance.dk 

 • Du bliver medlem af Facebook  gruppen – ”Crossdance™ instruktører” (lukket gruppe). Her bliver der debatteret om alt mellem himmel og jord, selvfølgelig under emnet Crossdance™. Der bliver delt gode oplevelser,
  viden og erfaring. Det er en GULD GRUPPE!!

UDTAELSER

Jeg tog uddannelsen, fordi jeg var kørt lidt træt i Zumba. Jeg synes også, at det var meget tiltalende med et anderledes koncept og ikke mindst, at det er dansk opfundet
Hvad det har ført med sig, er masser af glæde – både for mig og mine deltager
e.
Jeg har deltagere fra 18-80 år, og alle er begejstrede for konceptet. At man får rørt hele kroppen samt at dansene er nemme at gå til og de tit hører musikken i radioen.

Marianne Ohmand Jensen

Jeg tog uddannelsen fordi jeg igennem flere år har gået til Crossdance, og jeg elsker at danse og undervise. At crossdance var mere end bare dans fangede min opmærksomhed og gjorde, at jeg var meget opsat på at tage uddannelsen. Sidenhen blev jeg instruktør i min barndoms-gymnastikforening, hvor jeg har foreningens største hold med 32 kvinder. Kvinder som giver mig fornyet energi og som gør, at jeg har lysten til at yde det bedste, jeg kan.  Hold nu op, hvor jeg elsker det!

Sofie Juul Bülow Kristiansen

Jeg har danset i 13 år og den glæde som dans giver mig, har jeg så meget lyst til at dele med andre og det fik mig til at tage crossdance uddannelsen. Crossdance har hele pakken dans, styrke, cardio og balance og det var lige et koncept for mig. Det har ført med sig, at jeg som instruktør nu er med til at sprede min danse glæde til mange af deltagerne på mine hold. Og jeg har fået kvinder med på mine hold, som aldrig har danset før. Den energi og glæde de kommer med er guld værd for en instruktør.

Hellen Rachel Ringrose