Vil du være instruktør?

Sidste Instruktøruddannelse i 2017
Aalborg d. 15/12
Kl. 09-15

KAN JEG OVERHOVEDET BLIVE DET?

Ærligt – JA! Crossdance™ instruktøruddannelsen er designet til at give alle enkeltpersoner mulighed for at have en fest med CROSSDANCE™ i deres lokalsamfund. Ingen forudgående fitness erfaring er nødvendig, fordi vi tror at vilje, vision og passion er alt, hvad du behøver for at være en succesfuld CROSSDANCE™ instruktør.

CROSSDANCE™ byder alle fitness niveauer velkommen, og har du lyst til at tage uddannelsen som personlig udvikling, så er du også mere end velkommen. Instruktøruddannelsen fokuserer på værdierne og visionen om hvordan en Crossdance™ timen er bygget op gennem fitness og dans og hvordan du får mest success som instruktør.

TIL DIG SOM INSTRUKTØR!

Hvert kvartal er der release på et Crossdance™ program.
Du får, som Crossdance™ instruktør, filmet koreografier samt, som du trygt kan læne dig opad, lige ind i din mailbox. Der er selvfølgelig koreografier til hvert modul – ja, faktisk til hele 60 min., så du kommer det berømte Crossdance™ hjul hele vejen rundt! Det er da herligt, ikk

Her vil du (som hovedregel) møde en Master Trainer på videoerne. Og har du som ny instruktør et spørgsmål til en koreografi, så må du endelig skrive!
Sara, Dicte og Kirstine er klar til at hjælpe dig.

XO – Crossdance™ Teamet

FAQ

Kan alle tage uddannelsen?

JA, CROSSDANCE™ ER FOR ALLE!!

Så Ja, brænder du for Crossdance™ og for at blive del af et fantastisk tema, så siger vi VELKOMMEN. Det ville dog være en stor fordel for dig, hvis du har undervisningserfaring med i rygsækken. Eller deltaget på en Crossdance™ time eller måske har en anden form for undervisningserfaring.

Det kan også være du bare gerne vil prøver kræfter med uddannelsen, som en del af personlig udvikling.

Hvordan forløber uddannelsen?

Uddannelsen varer 1 dag (ca. 6 timer), typisk med start om formiddagen. Her får du basisviden om Crossdance™ konceptet, undervisning i dansetrin og masser af sparring.

Vi har fokus på at følge “Crossdance™ hjulet”, da dette er essensen i konceptet.

Du får selvfølgelig et certifikat på, at du er uddannet Crossdance™ instruktør.

Hvad sker der efter jeg er blevet instruktør?

Klar, parat, undervis…, når du føler dig tryg og klar. Vi anbefaler dog du øver og træner grundigt de første 2-3 uger efter du er blevet uddannet.

Du får adgang til Instruktørportalen på www.crossdance.dk. Her finder du al relevant information, som filmet koreografier, logoer, flyers mm.

Du vil også blive tilknyttet en Instruktørgruppe på Facebook.

Hvad koster uddannelsen?

Uddannelsen koster 1250 dkk.

Hvad får jeg med i prisen?

– 1 dags uddannelse
– 1 års instruktør licens og adgang til instruktørportalen.
– Du har som uddannet Crossdance™ instruktør altid gratis adgang til alle Crossdance™ instruktøruddannelser, så længe du er licenserede.

Hvordan fornyer jeg min instruktørlicens?

Der bliver et automatisk sendt en faktura til dig, som værende aktiv instruktør, når du skal fory din licens. Det skal du når der er gået 1 år fra uddannelsesdatoen. Det koster 920 kr. + moms.